Hem » 15 februari 15:51, Misshandel, Örebro

15 februari 15:51, Misshandel, Örebro

Butikspersonal utsatt för ringa misshandel och ofredande i Lillån, Örebro.

Polisen åkte på ett larm som kom från en butik i Lillån under måndagseftermiddagen. En anställd i butiken ska ha mottagit ett slag i ansiktet och blivit spottad på av en kille. Den anställda har inte behövt uppsöka vård. Polisen har sökt efter gärningsmannen men inte anträffat denne. En anmälan har upprättats gällande ringa misshandel och ofredande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *