Hem » 15 februari 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

15 februari 06:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:57 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Nydalavägen i Vetlanda. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning och förhör.

04:39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en fabrik på Kävsjövägen i Värnamo med anledning av en brand. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med branden. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

04:55 Polis larmades till ett företag på Hantverkaregatan i Sävsjö med anledning av ett inbrott. Någon form av bränsle ska ha stulits. Polisen har hållit förhör med personal. En anmälan om stöld kommer att skrivas. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *