Hoppa till innehåll
Hem » 14 februari 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

14 februari 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisen hanterat 56 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. Inga allvarliga brott mot person kommit till polisens kännedom.

01:52 En polispatrull kontrollerade en personbil på Norra Promenaden i Norrköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkoholpåverkan och han fick följa med till polisstationen för provtagning. Provet visade att mannen hade en promillehalt på 1.0 och han misstänks för grovt rattfylleri. Mannen släpptes efter förhör.

03:26 En polispatrull som patrullerade i Linköping rullade in i en nyligen inträffad trafikolycka i korsningen Kagagatan/Tornhagsvägen i Linköping. Fyra bilar var inblandade i olyckan. En pojke i 15-årsåldern misstänks ha kört en av bilarna och misstänks ha orsakat olyckan. Pojken är misstänkt för rattfylleri under påverkan av droger, olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Efter provtagning skjutsades han hem till vårdnadshavare. Ingen person kom till skada i olyckan men alla bilar fick bärgas från platsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.