Hoppa till innehåll
Hem » 14 februari 07:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

14 februari 07:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisen hanterat 48 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. Inga allvarliga brott mot person kommit till polisens kännedom.

01:14 En polispatrull lade märke till en bil som kördes nedsläckt på riksväg 32 strax norr om Eksjö. Föraren ville inte stanna på polisens uppmaning utan körde vidare. Bilen kunde stoppas med hjälp av spikmatta i höjd med Sommen. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning samt rattfylleri under påverkan av droger. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och släpptes sedan.

03:34 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till Bondstorp i Vaggeryds kommun. Ett gäng män hade hyrt en stuga med tillhörande badtunna. Badtunnan hade börjat brinna och branden spred sig till stugan. Ingen person kom till skada. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats och platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Brandorsaken är i nuläget inte fastställd.

04:11 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till en gård strax utanför Jönköping med anledning av en brand i en ladugård. Flera djur omkom i branden. Platsen är avspärrad och en teknisk undersökning av brandplatsen kommer att ske när elden är släckt och platsen har svalnat. Det är i nuläget inte känt vad som har orsakat branden men en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad och branden kommer att utredas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.