Hem » 14 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

14 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.57 Halmstad, inbrottsstöld i butik.
Polis kallas till Ryttarevägen då en ruta är utslagen från en klädbutik. Patrullen kan konstatera att ingen gärningsman är kvar men man kan se att det saknas kläder i butiken. Uppskattat värde på det stulna är 50.000:- kronor enligt uppgifter från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *