Hem » Uppdaterad 13 februari 03:37: 13 februari 03:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 13 februari 03:37: 13 februari 03:30, Sammanfattning natt, Västernorrland län

23:31 Rattfylleri – Bosvedjan, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och fick följa med för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande misstänkt drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Mannens körkort omhändertogs samt ett tillfälligt omhändertagande av fordonsnycklarna.

01:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

02:00 Narkotikabrott – Centrum, Härnösand
En polispatrull kontrollerade två personer. En av personerna, en man i 20-årsåldern, misstänktes för narkotikabrott och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

03:30 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *