Hem » 13 februari 11:44, Ofredande/förargelse, Uppsala

13 februari 11:44, Ofredande/förargelse, Uppsala

En man blottar sig för några pojkar.

En man blottar sig för några pojkar i Årsta och åker sedan buss från platsen. Ett vittne ringer polisen och mannen som misstänks ha blottat sig hämtas från bussen och omhändertas med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer).
Mannens identitet är okänd i nuläget och pojkarna som eventuellt är målsägare har lämnat platsen för händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *