Hem » 13 februari 09:15, Trafikolycka, Skellefteå

13 februari 09:15, Trafikolycka, Skellefteå

Trafikolycka vid rondellen E4 Tjärn, Skellefteå.

Polisen har larmats om en trafikolycka i Skellefteå. Enligt initiala uppgifter ska två lastbilar vara inblandade. Bägge chaufförer är ute ur fordonen. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Tidvis har trafiken varit avstängd, men den ska snart flyta på igen. Polisen är på plats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *