Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 februari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 72 ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits, se nedan. I övrigt har två personer omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller vid handräckning. Inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom.

22:13 Polisen larmades till en byggarbetsplats på Arnö, Nyköping. Två obehöriga personer, den ena med en kofot i handen, hade setts inne på byggarbetsplatsen. Personerna sågs lämna i en bil som kördes vårdslöst. Polisen fick fatt på männen klockan 23:16 och de misstänks ha sprungit från bilen. Båda männen, som är i 20- och 25-årsåldern, greps. Mannen i 20-årsåldern misstänks för stöld och häleri. Mannen i 25-årsåldern misstänks för stöld, häleri och vårdslöshet i trafik. I bilen hittades misstänks stulna verktyg. Bilen togs i beslag.

02:18 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Årby, Eskilstuna. En boende hade hört ljud från källaren och misstänkte att det kunde vara pågående inbrott. Polisen anträffade brytmärken på en dörr i källaren men det fanns inga personer kvar. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland