Hem » 13 februari 07:10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

13 februari 07:10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har två personer i Norrbottens län omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Här följer ett urval av nattens ärenden:

00:27 Brand, Älvsbyn
Polisen larmas om en brand i en villa strax utanför Älvsbyn. Enligt initiala uppgifter har en person förts till sjukvård med ambulanshelikopter efter att ha skadats i samband med branden. Några närmare uppgifter om skadeläget finns inte, frågor hänvisas till sjukvården. 

Polisen har varit på plats för att biträda räddningstjänsten samt hålla förhör. Brandorsaken ska utredas.

01:12 Rattfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon medtas för provtagning och förhör. Anmälan gällande misstänkt drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

03:20 Rattfylleri, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Föraren, en ung man,  tas med för provtagning efter misstanke om rattfylleri. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri samt olovlig körning då mannen saknar behörighet att köra. Han omhändertas också enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *