Hem » 12 februari 13:49, Trafikkontroll, Västerbottens län

12 februari 13:49, Trafikkontroll, Västerbottens län

13:49 Åsele: Trafikkontroll på länsväg 365/riksväg 92, Älgsjö. Fem förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Den högsta uppmätta hastigheten är 96 km/h på en 70-sträcka. En förare får ordningsbot för att inte ha använt bilbälte.

13:38 Vilhelmina: Trafikkontroll i Meselefors. Tre förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

14:27 Lycksele: Trafikkontroll på E12, Kattisavan. En förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse efter att ha kört 99 km/h på en 70-sträcka.

Trafikkontrollen sker vid en utfart för att hålla nere hastigheten på sträckan. En olycka där en person avled inträffade för cirka ett år sedan vid en annan utfart i Kattisavan. Enligt patrull som utfört trafikkontrollen är det mycket trafik upp till fjälls just nu.

15:03 Norsjö: Vid stopp och kontroll av en personbil framkommer att föraren, en man i 45-årsåldern, saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor. 

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *