Hem » 12 februari 02:34, Vapenlagen, Södertälje

12 februari 02:34, Vapenlagen, Södertälje

Ingen skadades när okänd gärningsperson har avlossat vapen mot en lokal i centrala Södertälje,

Det finns uppgifter att gärningspersonen kom samt lämnade i en personbil. När personbilen lämnade platsen körde den norrut.

Polisen har inlett en förundersökning angående grovt vapenbrott. Platsen är avspärrad för att tekniker ska genomföra en undersökning. Polisen har även påbörjat en dörrknackning för att samla ihop information från de som bor i närheten av brottsplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *