Hem » 11 februari 19:44, Rån, Falkenberg

11 februari 19:44, Rån, Falkenberg

Två gäringspersoner har rånat en närbutik. Personalen intvingade på lagret. Inga uppgifter om fysiska skador.

Vi får in ett larm om att två gärningspersoner har varit inne i en närbutik i Tröingeberg och tvingat in personal på lagret i anslutning till stängning. De ska sedan ha avvikit från platsen. Det ska ha skett cirka 45 minuter innan samtalet kom in. Oklart i nuläget vad de har fått med sig. Inga uppgifter om att någon har kommit till fysisk skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *