Hoppa till innehåll
Hem » 11 februari 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 februari 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 38 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:32 Polis larmades till en bostad i Borensberg, Motala, med anledning av ett bråk. Väl på plats greps en man i 35-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation och olaga hot. Målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt sjukvård. Under natten har också mannen anhållits.

23:19 Polis och väktare larmades till ett bageri i området Oxelbergen, Norrköping, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Väl på plats visade det sig att en fönsterruta krossats. Polisen har genomfört allmän spaning, kontrollerat personer i närheten, kopplat in hundpatrull för spårsökning och fotodokumenterat platsen men i nuläget har ingen person frihetsberövats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.