Hem » 10 februari 18:48, Rån, Linköping

10 februari 18:48, Rån, Linköping

16:16 Polisen larmades till Platensgatan i centrala i Linköping med anledning av ett personrån. En maskerad gärningsman hade tvingat till sig tillhörigheter från en tonårig pojke utomhus. I samband med detta ska gärningsmannen ha visat upp ett tillhygge, sedan lämnade gärningsmannen platsen. Den drabbade pojken ska inte ha fått fysiska skador i samband med händelsen.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. En förundersökning gällande grovt rån inleddes. Flera utredningsåtgärder har vidtagits men i nuläget är ingen frihetsberövad i ärendet.

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som kan kopplas samman med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *