Hem » 10 februari 17:02, Trafikolycka, personskada, Borlänge

10 februari 17:02, Trafikolycka, personskada, Borlänge

2 bilar har kolliderat i korsningen Siljansvägen-Ovanbrogatan 2 personer klagar på smärta

En personbil och en firmabuss kolliderar på platsen 2 personer uppger att man har ont men ingen medföljer ambulansen. Parterna löser skador med respektive försäkringsbolag. Den ena parten får en ordningsbot för ”Ej anpassat avstånd till framförvarande fordon”.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *