Hem » 10 februari 04:41, Trafikkontroll, Karlskoga

10 februari 04:41, Trafikkontroll, Karlskoga

Vid en trafikkontroll på LV243 i Karlskoga så konstaterades att en bilförare var narkotikapåverkad. Prov på sjukhus

En bilförare utan körkort kontrollerades vid en trafikkontroll på LV243 i Karlskoga. Föraren var även narkotikapåverkad. Nycklarna till bilen omhändertogs för att förhindra att föraren körde vidare. Provtagning sker på sjukhuset i Karlskoga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *