Hem » 10 februari 00:21, Misshandel, Nora

10 februari 00:21, Misshandel, Nora

En man i 45-årsåldern gripen för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med.

En man har gripits efter det att polis har kallats till en adress i Nora. Vittnen har hört stök och skrik. När polispatrullen kommer fram så framkommer uppgifter om att det har förekommit våld mot en kvinna. Mannen grips och förs till polisarresten i Örebro för förhör och vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *