Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 06:48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 februari 06:48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. På grund av utbildning är Dennis i tjänst till klockan 09:30, därefter tar Monica över till klockan 17. Under resten av kvällen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 20 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:38 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i området Brunnsbacken i Eskilstuna med anledning av ett inbrottsförsök. Två gärningspersoner försökte att bryta sig in i ett cykelförråd. När första polispatrull kom till adressen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar på platsen. Ingenting ska ha tillgripits. En anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland