Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 07 februari 14:12: 07 februari 13:10, Trafikolycka, Göteborg

Uppdaterad 07 februari 14:12: 07 februari 13:10, Trafikolycka, Göteborg

Polisen får via SOS in uppgifter om att en personbil som färdats mot körriktningen på Ellesbovägen. En personbil som möter den misstänkta bilen ska ha kört av vägen då man väjde undan. Polisen får uppgifter kring reg.nr mm. Den misstänkta bilen är avställd och har körförbud.

Ytterligare uppgifter kommer in till polisen. Den misstänkta bilen verkar vara lastad med gods. Bilen ska sedan ha stannat och två personer har kommit ut ur bilen, de verkar lasta ut gods från bilen bl a en båtmotor.

Kl 13.33: Polis på plats hos anmälare/vittnen. Ytterligare patruller på väg. Polisens helikopter fanns uppe vid tillfället och landar för att hjälpa till på plats. En av de första patrullerna på plats var en ”singelpatrull”. Helikoptern har även fångat delar av händelseförloppet på film innan man landat.

Vid kontroll av de två männen kan man först konstatera att föraren är uppenbart påverkad och saknar körkort. Bärgare beställd. Ytterligare kontroller genomförs av de gods mm som finns i den misstänkta bilen. Helikoptern har lämnat platsen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.