Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07 februari 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hittills detta dygn hanterat cirka 45 ärenden. Två personer har gripits, se notiser nedan.

00.59 Polis larmades till en adress i Mantorp. Flera män ska ha tagit sig in i en bostad och hotat de personer som fanns där. Polisen sökte efter de misstänkta med flera patruller, men fick inte tag i dem. Ingen ska ha skadats allvarligt fysiskt i samband med händelsen. En förundersökning om försök till grov utpressning har inletts. Polisen har inga ytterligare kommentarer om ärendet i nuläget.

03.39 Polis larmades om bråk i en bostad i Skänninge. Polis kom dit och det visade sig att en man hade varit våldsam mot en närstående kvinna. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation. Han var vid 07.30 fortfarande formellt gripen. Kvinnan var inte i behov av ambulans.

05.36 Det kom larm från en återvinningscentral i Kallerstad, Linköping. Via övervakningskamera kunde man se en person som hade tagit sig in på det inhägnade området. Personen hade sedan lämnat platsen. Polisen stoppade och kontrollerade flera bilister i området. Vid 06.10 stoppades en man som blev misstänkt för inbrottet. Han hade brytverktyg med sig, som polisen tog i beslag. Mannen är i 45-årsåldern.

Utöver detta har polisen bland annat åkt på flera larm om bråk och misshandel, men där ingen har gripits eller behövt föras till sjukhus.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.