Hoppa till innehåll
Hem » 03 februari 07:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 februari 07:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen kontroller utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen omhändertagen och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.18 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Fröslunda uppstod flera brottsmisstankar mot föraren, en man i 35-årsåldern. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott, drograttfylleri, grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Han fick följa med för provtagning och förhör.

02.29 en polispatrull träffade på en man på Östra Storgatan i Nyköping. Mannen kontrollerades eftersom han stämde på signalementet från ett tidigare tips om en man som uppträtt märkligt i närheten. Mannen, som är i 45-årsåldern togs med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. I samband med gripandet kontrollerade polisen mannens tillhörigheter och då anträffades misstänkt narkotika, en startpistol och elchockvapen. På grund av detta blev mannen då gripen för vapenbrott. Mannen är ännu ej förhörd när detta skriva, förhöret är fördröjt på grund av att mannen måste tillnyktra först.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland