Hem » 03 februari 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

03 februari 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.01 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen kontroller utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.19 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Gräshagen Jönköping blev en bilförare misstänkt för rattfylleri (alkohol). En kvinna i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *