Hem » 02 februari 15:21, Rån, Kungsör

02 februari 15:21, Rån, Kungsör

Polisen får ett samtal från en pojke i mellersta tonåren som berättar att han under hot har blivit tvingad att lämna ifrån sig sin jacka. Enligt pojken, som inte ska ha blivit skadad i samband med händelsen, ska det ha skett vid järnvägsstationen i Kungsör. Gärningsmannen ska också ha sagt att han har kniv.

En patrull beordras till platsen för att höra pojken. Polisen skriver en anmälan om rån, och man påbörjar också en sökinsats efter gärningsmannen.

I samband med en fordonskontroll av en bil, som visar sig vara avställd och belagd med körförbud, anträffas en man som stämmer in på signalementet. Polisen genomför en husrannsakan av bilen där också där den stulna jackan påträffas.

Gärningsmannen, också det en pojke i mellersta tonåren, grips men släpps senare efter förhör.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *