Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

02 februari 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.18 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.03 polisen fick samtal från vaktbolag om inbrottslarm som utlöst från Västerljungs kyrka i Trosa. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott, efter att en en krossad glasruta hade upptäckts. Polisen har också spanat i omgivningarna, men ingen har frihetsberövats. Det är inte känt vad som kan ha stulits.

01.19 samtal till polisen om misshandel i en bostad i Vingåker. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. I bostaden anträffade polisen en man i 65-årsåldern som hade blivit så misshandlad att han behövde akutsjukvård varför polisen kallade på en ambulans som förde honom till sjukhus. Polisen har gripit en kvinna i 50-årsåldern som misstänks ha utfört misshandeln. Hon fördes till polisstationen för förhör som kommer att hållas efter att kvinnan har nyktrat till. Förhöret är vid 06.30 ännu ej hållet.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland