Hem » 02 februari 03:58, Olaga intrång, Gävle

02 februari 03:58, Olaga intrång, Gävle

Två personer har tagit sig in i en byggnad.

Vaktbolag ser med hjälp av ett kameralarm hur två personer tagit sig in i en byggnad på Vågskrivargatan. Personerna anträffas av polis. Det rör sig om två män i 45- respektive 25-årsåldern. De blir misstänkta för olaga intrång. Den äldre blir även misstänkt för ringa narkotikabrott och blir medtagen för kroppsbesiktning. Ingen av männen är längre frihetsberövad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *