Hem » Uppdaterad 01 februari 17:00: 01 februari 16:22, Misshandel, grov, Halmstad

Uppdaterad 01 februari 17:00: 01 februari 16:22, Misshandel, grov, Halmstad

Larm om en knivskuren/huggen man vid en Restaurang på Järnvägsgatan. Oklar skadebild, troligen skador på en hand. Två gärningsmän ska ha lämnat platsen och båda ska vara beväpnade med kniv. Det kan handla om ett rånförsök enligt de första uppgifterna som kommit in till polisen.

Kl 16.26: Polis på plats vid offret. Den skadade har flera skador, en i armen och en i bröstet. Oklart skadeläge. Flera patruller söker efter de två gärningsmännen i närområdet som uppges vara ca 15 år och maskerade men ännu är ingen gripen. Den skadade är en man i 30-årsåldern. Platsen för brottet spärras av. Skadorna betecknas enligt polis på plats som ytliga.

Polisen har genomfört kontroll av personer i närområdet men ännu är ingen gripen misstänkt för misshandel/rån.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *