Hem » Uppdaterad 01 februari 15:46: 01 februari 15:04, Rån övrigt, Göteborg

Uppdaterad 01 februari 15:46: 01 februari 15:04, Rån övrigt, Göteborg

Polis larmas till Adventsvägen där en kvinna som färdats på sk permobil uppges ha blivit rånad av två flickor. Offret som uppges ha varit på väg hem från Kortedala torg ska ha blivit stoppad två flickor som tvingad ner henne från permobilen och rånat henne. Kvinna som rånades ska vara  ca 70 år.

Flickorna ska sedan ha tillgripet mobil, en halskedja, kontaneter samt bankomatkort med pinkod. Offret ska även ha blivit hotad till livet om hon kontaktade polis. För närvarande inte känt om offret fått några fysiska skador.

Kl 15.18: Polis på plats. Tar uppgifter för anmälan. Det finns ett bekräftat uttag på offrets konto från centrala delarna av Göteborg registrerat efter rånet.     

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *