Hem » 01 februari 18:49, Misshandel, Skellefteå

01 februari 18:49, Misshandel, Skellefteå

Man gripen misstänkt för misshandel i Skellefteå kommun.

Polisen beordras till en adress utanför Skellefteå med anledning av en misshandel. Polisen åker dit och griper en man som misstänks ha misshandlat en annan man. Det finns inga uppgifter om att den misshandlade mannen ska ha behövt uppsöka sjukvård för vård av skador. 

Efter förhör ska åklagare besluta om den misstänkte ska anhållas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *