Hem » 01 februari 11:12, Trafikbrott, Örebro

01 februari 11:12, Trafikbrott, Örebro

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil vid lunchtid på väster i örebro. Det var en man i 25-årsåldern som kört bilen. Det visade sig att denne saknar körkort och tidigare är dömd för olovlig körning varför brottet nu anses som grovt. Dessutom visade han tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör.

Mannen var aggressiv och gjorde rejält motstånd vid frihetsberövandet varför han också misstänks för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman, förutom drograttfylleri och grov olovlig körning. Dessutom anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika varför han även misstänks för ringa narkotikabrott avseende både innehav och eget bruk.

I bilen färdades också två passagerare som också innehade mindre mängder misstänkt nakotika. Det var en kvinna och en man båda dryg 30 år gamla som nu är misstänkta för ringa narkotikabrott avseende innehav.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *