Hem » 01 februari 09:52, Trafikbrott, Ljusnarsberg

01 februari 09:52, Trafikbrott, Ljusnarsberg

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil och kunde konstatera att mannen som kört bilen saknar körkort. Dessutom visade han tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Bilen var avställd och belagd med körförbud.

Mannen som är i 60-årsåldern har ett flretal domar avseende samma typ av brottslighet. Då det konstaterats att han kör vanemässigt kunde bilen beslagtas med stöd av trafikbrottslagen och den kommer sannolikt att förverkas.

Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri, ringa narkotikabrott avseende eget bruk sam för att ha framför avstält och körförbudsbelagt fordon. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *