Hem » 01 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

04.01 Varberg, stöld samt häleri.
Två personer grips misstänkta för stöld av katalysatorer som de hade i sin bil vid en kontroll i området Apelvikshöjd. I samband med stoppet springer någon från platsen som senare kan gripas i närområdet. Bilen tas i beslag då den innehöll en hel del katalysatorer. Båda männen är i 25 års åldern och får följa med till stationen för vidare utredning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *