Hem » 31 januari 15:43, Uppdatering, Halmstad

31 januari 15:43, Uppdatering, Halmstad

Polisen har nu anträffat resterna av en människa i fastigheten som brann ner i Kvibille under gårdagen.

I lördags 05:34 fick vi in ett larm om en brand i en fastighet i Kvibille. Byggnaden var helt övertänd och brann i stort sett ner till grunden. Polisen har under dagen kunnat undersöka delar av byggnaden och hittat resterna av en människa. Händelsen utreds i nuläget som mordbrand tills orsaken kan fastställas. Platsen är fortsatt avspärrad. Anhöriga är underrättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *