Hem » 31 januari 14:33, Olaga hot, Halmstad

31 januari 14:33, Olaga hot, Halmstad

En anmälare ringer initialt och uppger att en man har mantlat en pistol vid centralstationen. Polis åker till platsen. En ny inringare hör av sig och uppger att en man med ett pistolliknande föremål har sparkat en kvinna. Framme på plats kan polisen sedan ganska snabbt lokalisera och säkra gärningspersonen. Det pistolliknande föremålet visar sig vara en så kallad ”soft air gun”. Polis på plats håller bland annat förhör med vittnen till händelsen och kan konstatera att mannen har upprätt hotfullt mot minst en person och ofredat en kvinna. Mannen, som är i 40-årsåldern, är gripen misstänkt för grovt olaga hot. Han är även misstänkt för ofredande, narkotikabrott eget bruk. Inga uppgifter om att någon är skadad.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *