Hem » 31 januari 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

31 januari 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits (se nedan). Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:02 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Såggatan i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri och olovlig körning mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör. Passageraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med polisen till stationen enligt lagen om berusning.

03:20 Polis och ambulans larmades till området Torshälla i Eskilstuna med anledning av en misshandel utomhus. När polispatrull kom dit visade det sig att en man i 25-årsåldern blivit slagen och sparkad av några gärningspersoner som sedan försvunnit därifrån. Den drabbade mannen fördes till sjukhus med ambulans. Han ska initialt inte ha haft livshotande skador. Flera polispatruller involverades i ärendet och under söndagsmorgonen kunde två personer gripas. En man i 25-årsåldern som i nuläget är misstänkt för grov misshandel och en man i 20-årsåldern som i nuläget är misstänkt för medhjälp till grov misshandel. Båda två har också anhållits av åklagare.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *