Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 30 januari 11:02: 30 januari 10:46, Trafikolycka, Svalöv

Uppdaterad 30 januari 11:02: 30 januari 10:46, Trafikolycka, Svalöv

Uppdaterad 30 januari 11:02

Personbil har kört in i träd, Sireköpinge.

Larm inkommer om en singelolycka på LV1210 i höjd med Solhem. En personbil har kört in i ett träd. En person har färdats i bilen och ska vara ute ur fodonet. Närmare detaljer om skadeläge är i nuläget inte kända. Polis, räddningstjänst och ambulans kör till platsen.

Uppdatering: Det är väldigt halt på platsen. Bilen kommer att bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus skåne