Hem » 30 januari 11:15, Stöld, Norrköping

30 januari 11:15, Stöld, Norrköping

Man gripen efter stöld mot ett café.

10:03 Polis larmades till ett café inne i en galleria på Drottninggatan i Norrköping med anledning av en stöld. En person ska ha tagit med sig kontanter från kassan och sedan sprungit därifrån. Flera polispatruller involverades i ärendet och med hjälp av spaning och signalement kunde en man i 30-årsåldern gripas vid 10:18-tiden på en närliggande gata. Han är i nuläget misstänkt för stöld och uppträdde också påverkad så ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *