Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 08:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

30 januari 08:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits (se nedan). Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:44 Polis larmades till en lägenhet i Oxelbergen, Norrköping, med anledning av bråk och skrik. Väl på plats greps en man i 40-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Polisens presstjänst har inga uppgifter om målsägaren, en kvinna i 25-årsåldern, behövt någon form av vård.

01:10 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ektorpsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil ha börjat brinna. Väl på plats hittades inga naturliga orsaker till bilbranden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

03:34 Polis larmades till området Ljura i Norrköping på grund av bråk i en bostad. Väl på plats greps en kvinna i 60-årsåldern, misstänkt för misshandel. Målsägaren, en kvinna i 30-årsåldern, fick föras till sjukhus för kontroll. Ytterligare en person, en man i 30-årsåldern, som försökt avstyra bråket, skrivs in som målsägare i anmälan.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.