Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 januari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:38, människorov, Ulricehamn
En person blir hotat och misshandlad av ett antal gärningspersoner i centrala Ulricehamn. De tvingar in honom i en bil och kör iväg för att sedan stanna. Polis larmas till platsen och kan gripa tre personer som nu sitter anhållna misstänkta för människorov. Det kommer hållas vidare förhör under dagen och eventuellt fler brottsrubriceringar kan bli aktuella. Inga uppgifter om allvarligare personskador.

01:25 trafikolycka, Göteborg
Föraren av en personbil kör in i en bergvägg på Rannebergsvägen. En passagerare befinner sig även i bilen. Inga uppgifter om allvarliga skador. De ska enligt uppgift ha väjt för en annan bil som kört vårdslöst. En patrull skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.  

03:06, rån, Åmål
En kvinna i 75-årsåldern blir misshandlad och rånad i sitt hem av ett okänt antal gärningspersoner. Polis och ambulans åker till platsen. Kvinnan har enligt uppgift fått sina skador kontrollerade av ambulanspersonal, men har inte blivit förd till sjukhus. Händelsen är under utredning och en anmälan om rån samt grovt hemfridsbrott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.