Hoppa till innehåll
Hem » 29 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

29 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:45 Skadegörelse genom brand, Partille.
Polis fick larm om en bil som brunnit. Räddningstjänst var på plats och släckte bilen, polis upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

22:54 Hemfridsbrott mm. Lilla Edet.
En anmälare kontaktade polisen då en kraftigt påverkad man försökt tränga in i hans bostad. Gärningsmannen en man i 35-årsåldern var kraftigt påverkad och stökig. Anmälaren lyckades mota bort gärningsmannen som då tog sig till baksidan av huset och gapade och förstörde egendom.
Polis kom till platsen och omhändertog gärningsmannen, anmälan upprättades om Skadegörelse, hemfridsbrott, grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott.  

23:45 Stöld genom inbrott, Flygfältsgatan i Göteborg.
Polis fick larm om ett inbrott i kontorslokaler på Flygfältsgatan. Enligt väktare skall gärningsman med en sten krossat rutan till byggnaden och tagit sig in. Gärningsmannen skall ha varit synlig i övervakningskameror i byggnaden. Polis kom till platsen och säkrade byggnaden utan att finna någon gärningsman, hundpatrull sökte av närområdet utan att anträffa någon gärningsperson.
Anmälan om stöld genom inbrott upprättades.   

04:14 Brott mot knivlagen, Komettorget, Göteborg.
Polis fick larm om en påverkad och stökig person ombord på en spårvagn. Mannen som är i 20-årsåldern slet ned avspärrningarna ombord på vagnen men kunde snabbt omhändertas av polis.
Mannen omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusad person) det upprättades även en anmälan om brott mot knivlagen.  

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.