Hem » 28 januari 21:48, Mord/dråp, försök, Solna

28 januari 21:48, Mord/dråp, försök, Solna

Flera vittnen ringde in till polisen om att de hört skottlossning i Hagalund och därefter sett ett par personer lämna platsen.

De misstänkta personerna, som var maskerade, försvann i en bil. Polisen har hittat tomhylsor på platsen. Ingen skadad person är påträffad och ingen är gripen. En förundersökning är inledd på försök till mord samt grovt vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *