Hoppa till innehåll
Hem » 24 januari 07:09, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 januari 07:09, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00.23 Misshandel, Borås. En kvinna blir slagen av en man, som därefter lämnar platsen. Polis anträffar strax därefter mannen, och han grips som misstänkt för misshandel. Han är nu anhållen. Mannen och kvinnan är inte okända för varandra.

23.12 Singelolycka, E20 Leksberg, Mariestad. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till E20 där en singelolycka inträffat. Förare och passagerare förs med ambulans till sjukhus, och bilen bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

02.56 Stöld/inbrott, Magasinsgatan, Hjo. Polis och väktare åker till platsen, efter att flertalet larm lösts ut från en restaurang/krog. När man anländer till platsen finns ingen misstänkt kvar, och två gärningsmän har lämnat platsen till fots. Ingen av dem anträffas.

23.27 Grov misshandel, Kungshamn. Polis larmas till en lägenhet i Kungshamn, efter samtal om en knivskuren man. På plats i lägenheten anträffas två män, som känner varandra, mellan vilka det varit bråk. Båda har skador, och båda grips som misstänkta samt målsägare gällande grov misshandel. En av dem kontrollerades för sina skador på sjukhus, men har inte behövt stanna för fortsatt vård.

04.50 Rån, Arendalsvägen, Göteborg. En man tankar på en mack, och i samband med det kommer det fram två män med vapen, som tvingar till sig mannens bil. Samtidigt tillgriper de även hans mobil samt plånbok. Bilen spåras och anträffas Alafors. Den bärgas för en teknisk undersökning. Ingen av gärningsmännen anträffas dock. Händelsen har inte medfört några fysiska personskador. Händelsen rubriceras som grovt rån samt vapenbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.