Hoppa till innehåll
Hem » 21 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 januari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.06 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner i Lövgärdet varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Visar sig att en bil brinner och räddningstjänst släcker branden. Polisen upprättar en anmälan och i nuläget är det okänt hur branden startat.

23.06 Vänersborg, brott mot knivlagen.
En patrull kontrollerar en person utomhus i Centrum och där påträffas en yxa samt knivar varför dessa tas i beslag. Mannen får sedan lämna platsen men är misstänkt för brott mot knivlagen.

23.11 Skövde, grovt personrån.
En man i 40 års åldern blir överfallen av tre okända personer på Batterivägen varför polis kallas till platsen. Mannen har skadat sin arm i samband med händelsen varför han får åka med ambulansen för kontroll. Han blir av med sin halskedja i samband med rånet. Mannens flickvän försökte avstyra det hela men även hon fick ta emot slag från de okända rånarna, hon behövde dock ingen sjukvård.

03.20 Vårgårda, mordbrand.
Larm inkommer om en villabrand på Nordgården varför polis samt räddningstjänst beger sig till platsen. Det slår ut lågor från fönstren när räddningstjänst anländer och de påbörjar ett omfattande släckningsarbete. Verkar inte vara någon hemma som tur är och det råder ingen spridningsrisk till andra byggnader. Området kommer att spärras av för en teknisk undersökning så fort man bedömer platsen säker. Strax före 05:00-tiden pågick släckningsarbetet enligt uppgifter från platsen, ingen har kommit till fysisk skada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.