Hoppa till innehåll
Hem » 20 januari 09:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

20 januari 09:05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Här följer ett urval av nattens ärenden från klockan 22:00-07:00.

22:04 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Även passagerare medtas för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Anmälan upprättas.

22:58 Narkotikabrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund. Misstanke uppstår om att en passagerare är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen. 

06:07 Skadegörelse, Östersund
Polisen kontaktas gällande skadegörelse på en bil parkerad i centrum. Gärningsperson har setts slå sönder en ruta på bilen. När polisen kommer till platsen finns inte gärningspersonen kvar. En anmälan om skadegörelse upprättas. 

Övrigt: Mellan klockan 22:00 på tisdagen och klockan 07:00 på onsdagen har information om nio viltolyckor inkommit till polisen. 

En viltolycka har skett på länsväg 546 Grönviken/E14 Bräcke, en på E14 Tängtorpet-Åskorset, Krokom. En har också skett i Aspås, Krokom, en på E45 Ytterhogdal, Härjedalen, på E45 Fåker, Östersund, i Bredkälen, Strömsund, samt i Hedeviken, Härjedalen.

Två djur har också blivit påkörda i Brunflo, Östersund under morgonen. Det finns inga uppgifter om att några personskador har uppstått i samband med olyckorna. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.