Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 19 januari 07:49: 19 januari 07:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Uppdaterad 19 januari 07:49: 19 januari 07:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

21:13 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Holmsund med anledning av bråk utanför en adress. En man i 45-årsåldern grips och anhålls senare av åklagare. Han misstänks för grov misshandel och olaga hot. Personen som utsatts är en kvinna. Mannen och kvinnan är bekanta.

00:22 Trafikbrott, Skellefteå
En ordningsbot (böter) utfärdas på Hedensbyn, Skellefteå, med anledning av att en personbil med körförbud körs.

01:51 Trafikbrott, Lycksele
En ordningsbot utfärdas i centrala Lycksele med anledning av att en personbil med körförbud körs.

En viltolycka i Lycksele kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Uppdaterad klockan 07:41

15:00-23:00 Trafikkontroller, Skellefteå
I går, måndag, cirka klockan 15-23 kontrollerade polisen trafiken på vältrafikerade vägar i Skellefteå med omnejd, bland annat längs E4, i Kågetrakten och längs Burträskvägen (länsväg 364). 

Totalt utfärdades 24 ordningsböter och de gällde användande av handhållen mobiltelefon under färd, att bilbälte inte användes samt belysningsbrister.

Flertalet fordon som hade belysningsbrister var lastbilar. När det gäller personbilar och belysningsbrister så handlade det om samtidigt användande av dimljus och halvljus, något som riskerar att blända medtrafikanter.

Polisen ansvarar för att förebygga, förhindra och upptäcka brott som sker i vägtrafikmiljön. Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.