Hoppa till innehåll
Hem » 16 januari 08:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

16 januari 08:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens ärenden i Norrbotten från midnatt till 07:00:

00:03 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i Boden med anledning av ett bråk. En man ska ha blivit misshandlad av en annan person. Polisen håller vissa förhör och tar upp en anmälan om misshandel. En person omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00:51 Brand, Luleå
Polisen beordras till ett flerfamiljshus i centrala Luleå med anledning av en misstänkt brand. Ett brandlarm tjuter och det är rökutveckling i fastigheten.

Polisen håller vissa förhör på platsen och upprättar en anmälan gällande grov mordbrand alternativt mordbrand då det finns misstankar om att branden är anlagd. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada. 

01:25 Rattfylleri, Kiruna
Polisen larmas om en singelolycka i närheten av Svappavaara utanför Kiruna. En personbil har kört av vägen. Den misstänkte föraren har sedan lämnat bilen till fots men återfinns.

Personen, en man i 20-årsåldern, tas med för provtagning (eftersupning) efter misstanke om rattfylleri. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri, grov olovlig körning (då han saknar behörighet) samt brott mot knivlagen. 

03:02 Brand, Kiruna
Polisen larmas om en fordonsbrand i Kiruna. Det brinner i en parkerad bil. Polisen åker till platsen. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

04:39 Skadegörelse, Piteå
Polisen beordras till en adress i centrala Piteå med anledning av en skadegörelse. En person ska ha slagit sönder en fönsterruta. Polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.