Hoppa till innehåll
Hem » 16 januari 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

16 januari 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:58 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Hejargatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Det brann i en tunna i närheten av en byggnad. Branden släcktes innan fara uppstod, ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet. Det finns ingen misstänkt för brottet.

00:29 Polisen skulle stoppa och kontrollera en A-traktor i Oxelösund men föraren vägrade att stanna och körde från platsen. Polispatrullen följde efter. Efter ungefär tio minuters färd fick polispatrullen stopp på A-traktorn i centrala Oxelösund genom ett plåtstopp, alltså att polisbilen användes som ett verktyg för att stoppa det andra fordonets färd. I bilen satt två tonåriga killar. Föraren misstänks för grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt för att inte ha stannat på polismans tecken. De båda killarnas vårdnadshavare kontaktades.

01:42 Polisen larmades till en bostad i Mariefred, Strängnäs, med anledning av ett bråk. En kvinna, som är i 45-årsåldern, hade misshandlat en man hon har en relation med. Kvinnan greps misstänkt för misshandel. I samband med detta har kvinnan uppgett att mannen ska ha knuffat kvinnan, varpå en anmälan om ofredande upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland