Hem » 13 januari 17:36, Bedrägeri, Västerås

13 januari 17:36, Bedrägeri, Västerås

En person grips av personal från Postnord för bedrägeri.

Personal från Postnord har gripit en pojke i 15-årsåldern för bedrägeri. Pojken har hämtat ett paket som levererats utanför dörren till en annan person som Postnord tror kan ha utsatts för bedrägeri genom att paketet beställts i dennes namn.
När polisen tar över ärendet tar polisen kontakt med pojkens vårdnadshavare. Paketet tas i beslag och en anmälan om bedrägeri kommer att skrivas. Det kommer även att göras en anmälan till socialtjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Du kan dela denna artikel på Facebook, Twitter eller skicka en länk med email.
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *