Hoppa till innehåll
Hem » 10 januari 07:30, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

10 januari 07:30, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

17:22 Rattfylleri, Fastarpsvägen i Varberg.
Polis stoppade en bil och fattade misstanke om drog rattfylleri mot föraren. Mannen som är i 18-årsåldern tas med för provtagning. Polis skrev anmälan om drog rattfylleri samt narkotika brott eget bruk.

17:51 Övergrepp i rättssak, Gratnatvägen i Halmstad.
En man i 30-årsåldern blev hotad att ta tillbaka en tidigare anmälan, polis till plasten som tog upp en anmälan om övergrepp i rättssak.

02:01 Försök till stöld genom inbrott, Lodjursvägen i Falkenberg.
En boende på adressen väcktes av oljud från nedervåningen, han upptäckte att någon stod i den inglasade verandan och försökte få upp altandörren. Gärningsmannen flydde platsen och polis tillkallades. Polis eftersöker gärningsmannen utan att finna denne. Polis upptäckte även brytspår på altandörren och tog upp en anmälan om försök till stöld genom inrott.

03.00 Misshandel, Kollavarvsvägen i Kungsbacka.
Polis fick larm om bråk på Mc Donalds på adressen. Tre personer skall enligt uppgift stått och bråkat med varandra. Polis fick nya samtal om att det skall varit slagsmål på adressen. När polis kom till platsen så säkrades två personer misstänkt och målsägare i misshandeln, en av dem omhändertogs enligt LOB. Polis skrev anmälan om misshandel.    
  

 
  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.