Hoppa till innehåll
Hem » 08 januari 07:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

08 januari 07:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:48 Polis larmades till Eksjö med anledning av ett bråk i en bostad. När polispatrull kom till platsen blev en kvinna i 50-årsåldern misstänkt för misshandel i relation och senare också omhändertagen enligt LOB (lagen om berusning). Målsägare, en kvinna i 50-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll – initialt lindrigt skadad.

04:33 Polis larmades till ett företag i Bankeryd, Jönköping, med anledning av ett inbrott. Någon gång under natten till fredag ska tjuven/tjuvarna ha tagit sig in i lokalen och tillgripit gods. Polispatrull på plats har genomfört dokumentation och kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt. I samband med att polispatrull var på platsen framkom det att även en husvagn en bit från företaget också haft inbrott. Det är i nuläget oklart vad som stulits där. En separat anmälan om stöld kommer skrivas i det ärendet också.  

04:51 Polis larmades till stadshuset i Eksjö med anledning av att en fönsterruta blivit sönderslagen. Tjuven/tjuvarna ska ha varit inne i lokalen och rotat runt men det är ännu oklart vad som eventuellt stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas och en brottsplatsundersökning har genomförts. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.